المقادير
3 ونصف كوب سكر 4 كوب دقيق قمح
4 كوب دقيق ذرة 1 كوب زيت
1 كوب سمن 8 بيضات
نصف كوب لبن او عصير برتقال
1 معلقة بيكنج باودر 1 معلقة صغيرة فانيليا
3 ملاعق زبيب (ان وجد)
الطريقة
1- يدعك الزيت والسمن جيداً مع السكر
2- يخفق البيض جيداُ مع الفانيليا
3- يخلط البيض والفانيليا مع ماستق مع الدعك الجسد
4- يخلط البيكنج بودر مع الدقيق ويضاغ اللى الخليط
5- يضاف اللبن ( او العصير ) ويخلط الجنيع جيداً
6- يصب فى صينية مدهونة وتزج فى فرن متوسط الحرارة حتى تنضج